Schade?

Ikwilclaimen.nl helpt je verder!

Schade melden

Hoe werkt het?

Introductie

Ikwilclaimen.nl helpt je bij zowel het herstellen van jouw schade als het terughalen van de reparatiekosten.

Heb jij schade opgelopen aan je auto? Dan wil je de schade snel, vakkundig en dicht bij huis laten repareren. Wij helpen je in een paar eenvoudige stappen om de perfecte hersteller voor jouw schade te vinden.

Is de schade niet jouw schuld maar die van een ander? Dan kun je de reparatiekosten misschien terugkrijgen. Met onze gratis service kunnen we je hierbij helpen

Schade melden

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Je hebt schade opgelopen aan je auto en een andere partij is schuldig. Wanneer je de kosten voor het herstel niet bij je eigen verzekeraar kunt declareren kun je deze terugkrijgen via de (schuldige) tegenpartij.

Hoe pak je dat aan? Ikwilclaimen.nl helpt je verder, zowel met het herstellen van de schade als het als het terughalen van de kosten voor het herstel. Met onze gratis service laten we je in 4 eenvoudige stappen weten of je de reparatiekosten terug kunt vragen bij de tegenpartij. Daarna gaan wij aan de slag om de reparatiekosten bij de tegenpartij terug te halen.

Schade melden

Schade melden

Benieuwd of wij je kunnen helpen met het herstellen van jouw schade en het terughalen van de reparatiekosten? Vertel ons wat er is gebeurd, beantwoord de vragen en je weet direct waar we je mee kunnen helpen.

Vragen?

Schade melden

Kom in contact!

Wil je in contact komen met een van onze medewerkers? 
Wanneer je het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.