Motorschade

Schade aan je motor door een aanrijding?

Veroorzaakt een ander schade aan je motor in het verkeer? Wij helpen je de schade aan je motor te verhalen op de tegenpartij. Een juridisch medewerker schat in wie er aansprakelijk is en laat je motorschade vaststellen door een expert.

Materiƫle schade of letselschade?

Op een motor heb je grote kans dat na een aanrijding letsel ontstaat. Heb je bijvoorbeeld verwondingen opgelopen tijdens het verkeersongeval of durf je niet meer te rijden? Kies dan voor ons proces bij letselschade.

Hoe bieden we hulp bij motorschade?

Vul simpel en snel de benodigde gegevens in en je dossier is aangelegd. Een schadebehandelaar gaat voor je aan de slag en houdt je op de hoogte van het regres.
We stellen de tegenpartij aansprakelijk en zullen de vordering voor je doen bij de tegenpartij. Voor iemand zonder ervaring of juridische bijstand kan dit een lastig proces zijn met een verzekeraar als tegenpartij, daarom bieden we graag onze professionele hulp aan.

Is de hulp bij motorschade gratis?

Alle schade en kosten die jij hebt als gevolg van de aanrijding worden ingediend bij de tegenpartij. Als een verzekeraar geen aansprakelijkheid erkent zullen de schade en de kosten niet verhaald kunnen worden. Wij stellen daarom eerst de tegenpartij aansprakelijk. Zo voorkomen we dat je naast de schade ook nog eens extra kosten moet maken om een vergoeding te ontvangen.

Motorschade

Kom in contact!

Wil je in contact komen met een van onze experts?
Als je het contactformulier invult hoor je zo snel mogelijk van ons.