Letselschade

Lees hier meer informatie over letselschade en start het proces.

 

Wat is letselschade?

Letselschade is de immateriële schade die je hebt opgelopen wat zowel lichamelijk als psychisch kan zijn. De schade kan op diverse manieren ontstaan of zich uiten. Denk bijvoorbeeld aan een breuk, smartengeld, medische kosten, inkomensverlies of een whiplash.
Heb je naast immateriële schade ook schade aan je voertuig of andere eigendommen? Dan helpen we je natuurlijk ook met het verhalen van je materiële schade!

Letselschade verhalen

Letsel kan ontstaan door een val, ongeval of aanrijding. Ook kan er door medische fouten of een andere oorzaak letsel veroorzaakt worden door iemand anders. In veel gevallen heb je recht op schadevergoeding zodra een ander aansprakelijk is, maar is hulp noodzakelijk om te ontvangen waar je recht op hebt. Een specialist inschakelen helpt je verder zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken.

Begeleiding bij letselschade

Om je de beste hulp te bieden bij letselschade hebben we een samenwerking met Flyct. Een letselschadebehandelaar zal zo snel mogelijk na je melding contact met opnemen om jouw schade te bespreken. De behandelaar stelt de tegenpartij aansprakelijk, schakelt een expert in voor het berekenen van de letselschade en start zo nodig een juridisch proces voor het verkrijgen van de uitbetaling van de schadevergoeding door de tegenpartij. Indien nodig worden er medisch specialisten ingeschakeld zodat jij je volledig op je herstel kan richten. Kortom: een specialist zorgt ervoor dat jij krijgt waar je recht op hebt zodat jij je op het herstel kunt focussen.

Gratis schadehulp bij letselschade

Aan de hulp zijn uiteraard kosten verbonden. Door onze samenwerking met Flyct kunnen we echter de hulp kosteloos aanbieden. De kosten worden namelijk bij de tegenpartij ingediend waardoor je niks hoeft voor te schieten.

Start de hulp

Voor een goede beoordeling en een snelle start is informatie nodig. Beantwoord de vragen en voeg indien aanwezig een schadeformulier toe. Een behandelaar neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen.

powered by Typeform

Kom in contact!

Wil je in contact komen met een van onze experts?
Als je het contactformulier invult hoor je zo snel mogelijk van ons.