Autoschade?

Ikwilclaimen.nl helpt je verder!

Schade aan je auto door een aanrijding?

Veroorzaakt iemand anders schade aan je auto in het verkeer? Wij helpen je de schade aan je auto te verhalen op de tegenpartij. Een juridisch medewerker schat in wie er aansprakelijk is en laat je autoschade vaststellen door een expert.

 

Materiële schade of letselschade?

Helaas komt het vaak voor dat er bij een aanrijding letsel ontstaat. Heb je bijvoorbeeld verwondingen opgelopen tijdens het verkeersongeval of durf je niet meer te rijden? Kies dan voor onze hulp bij letselschade.

 

Hoe bieden we hulp bij autoschade?

Vul simpel en snel de benodigde gegevens in en je dossier is aangelegd. Een schadebehandelaar gaat voor je aan de slag en houdt je op de hoogte van het regres.

We stellen de tegenpartij aansprakelijk en zullen de vordering voor je doen bij de tegenpartij. Voor iemand zonder ervaring of juridische bijstand kan dit een lastig proces zijn met een verzekeraar als tegenpartij, daarom bieden we graag onze professionele hulp aan.

 

Is de hulp bij autoschade gratis?

Alle schade en kosten die jij hebt als gevolg van de aanrijding worden ingediend bij de tegenpartij. Als een verzekeraar geen aansprakelijkheid erkent zullen de schade en de kosten niet verhaald kunnen worden. Wij stellen daarom eerst de tegenpartij aansprakelijk. Zo voorkomen we dat je naast de schade ook nog eens extra kosten moet maken om een vergoeding te ontvangen.

Hoe werkt het?

Je hebt in het verkeer schade opgelopen aan je auto en een andere partij is schuldig. Wanneer je de kosten voor het herstel niet bij je eigen verzekeraar kunt declareren kun je deze verhalen op de tegenpartij.

 

Hoe pak je dat aan? Meld de schade op de site van Ikwilclaimen.nl. De experts van Ikwilclaimen.nl beoordelen de schademelding en gaan direct met de schade aan de slag!

  • Meld je schade via de schade melden button
  • Voeg het door beide partijen ondertekende schadeformulier toe
  • Voeg foto’s van de schade toe
  • Wij beoordelen je schade en gaan voor je aan de slag!

Kom in contact!

Wil je in contact komen met een van onze experts?
Als je het contactformulier invult hoor je zo snel mogelijk van ons.