Scooterschade

Hulp nodig bij scooterschade na een aanrijding?

De juiste schadehulp bij schade in het verkeer, wie wil dat niet? Een schade door iemand anders is al vervelend genoeg! Wij helpen je de schade aan je scooter te verhalen op de tegenpartij. Een juridisch adviseur beoordeelt wie er aansprakelijk is en laat je scooterschade berekenen door een expert.

Materiƫle schade of letselschade?

Bij een aanrijding met een scooter ontstaat helaas vaak letselschade. Heb je bijvoorbeeld verwondingen opgelopen tijdens het verkeersongeval of durf je niet meer te rijden? Kies dan voor onze hulp bij letselschade. De schade aan je scooter wordt dan in de behandeling meegenomen.

Hoe claimen wij de scooterschade?

Vul simpel en snel de benodigde gegevens in en je dossier is aangelegd. Het team van de schadebehandelaren gaat voor je aan de slag en je wordt op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. We beoordelen of je schade verhaalbaar is en voeren dan het regres van de scooterschade uit. We stellen de tegenpartij aansprakelijk en zullen de vordering voor je doen bij de tegenpartij. Voor iemand zonder ervaring en juridische bijstand kan dit een lastig proces zijn, daarom bieden we graag onze professionele hulp aan.

Is de hulp bij scooterschade gratis?

Alle schade die jij lijdt als gevolg van de aanrijding wordt ingediend bij de tegenpartij, ook de kosten om dit werk voor jou te doen. Als een verzekeraar geen aansprakelijkheid erkent zal de schade of de kosten niet verhaald kunnen worden. Wij stellen eerst de tegenpartij aansprakelijk, erkennen zij geen aansprakelijkheid dan kost het je niks: no cure, no pay.

scooterschade verhalen

Kom in contact!

Wil je in contact komen met een van onze experts?
Als je het contactformulier invult hoor je zo snel mogelijk van ons.