Schadeclaim annulering vliegreis

Vlucht geannuleerd?

Je kan recht hebben op een compensatie tot wel € 600,- per passagier bij een geannuleerde Europese vlucht. Een luchtvaartmaatschappij zal je er niet snel op wijzen, maar je hebt er recht op grond van Verordening (EG) nr. 261/2004.  

 

Hoe krijg je geld terug bij vlucht annulering? 

Wij helpen je graag verder met onze Flight Claim Service. De service wordt uitgevoerd door onze partner EUclaim die beschikken over de juiste juridische kennis en technologie. 

Check gratis of je recht hebt op compensatie. Heb je recht op een vergoeding? Geef dan toestemming om de vlucht claim namens jou in te dienen. Met alle beschikbare data over de vluchten en juridische kennis staan we sterk. Heb je zelf al verzocht om een compensatie? Als de luchtvaartmaatschappij de claim heeft afgewezen kan je ook bij ons terecht, wij doen graag ons best voor je! Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt.

 

Gratis Flight Claim Service

We werken op basis van ‘no cure, no pay’. Je hoeft alleen een vergoeding af te staan aan EUclaim als het gelukt is om de kosten te verhalen. De hoogte hiervan is 29% van de claim + € 26,- administratiekosten per passagier. De fee is een vast bedrag, zelfs een advocaat of rechtszaak nodig is om de compensatie van de luchtvaartmaatschappij te ontvangen.  

In sommige gevallen worden de kosten van de Flight Claim Service gedekt door je reisverzekering. Heb je deze dekking, dan is het uiteindelijk gratis!