Schadeclaim vertraging vliegreis

Vlucht vertraagd?

Heeft je vlucht vertraging opgelopen? Op basis van Europese afspraken heb je recht op compensatie bij vlucht vertraging, maar een luchtvaartmaatschappij zal je dat niet zomaar aanbieden. Hoe krijg je geld terug bij een vlucht vertraging? Daar kunnen wij bij helpen met onze Flight Claim Service. De service wordt uitgevoerd door onze partner EUclaim en ontzorgt volledig met een snelle service en de juiste juridische kennis.

 

Recht op vergoeding bij vlucht vertraging?

Krijg je geld terug bij vlucht vertraging? Controleer gratis met je vluchtnummer en datum of je recht hebt op compensatie. Heb je recht op een vergoeding? Geef dan toestemming om de claim voor jou in te dienen. Met alle beschikbare data over de vluchten en juridische kennis staan we sterk. Heb je zelf al verzocht om een compensatie? Als de luchtvaartmaatschappij de vlucht claim heeft afgewezen kan je ook bij ons terecht, wij doen graag ons best voor je! Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt.

 

Wat is de compensatie bij vlucht vertraging?

De vergoedingen voor tijdverlies bij vlucht vertragingen zijn vastgesteld in Verordening (EG) nr. 261/2004. De compensatie kan wel oplopen tot € 600,- per passagier. Bij een succesvolle vlucht claim ontvang je de compensatie. 

Wat kost onze Flight Claim Service?

Onze kosten betaal je op basis van ‘no cure, no pay’. Je hoeft alleen de succesfee af te staan aan EUclaim als het gelukt is om de kosten te verhalen. Deze fee bedraagt 29% van de vlucht claim + € 26,- administratiekosten per passagier. De fee is een vast bedrag, zelfs als er een rechtszaak voor nodig is om de compensatie van de luchtvaartmaatschappij te ontvangen.  

In sommige gevallen worden de kosten van de Flight Claim Service gedekt door je reisverzekering. Heb je deze dekking, dan is het uiteindelijk gratis!